Események

Egy krimiíró vallomása

Időpont
2020. november 26., csütörtök, 19:00

Helyszí­n
Lurdy Mozi, Budapest

Előadó
Szántó Dániel, Doszpot Péter & dr. Petőfi Attila

Egy hitében megrendült katolikus pap. Egy megszállott elme kísérlete, elevenen eltemetett kísérleti alanyokkal. És egy őrült nyomozás, ahol nem az elkövetőt kell megtalálni, hanem az áldozatokat.

A Revans és Az üldözött című nagy sikerű könyvek szerzője, Szántó Dániel legújabb, Egy pap vallomása című művében új szintre emeli a magyar krimit. De vajon honnan merített ihletet Horváth Mihály atya kísértetiesen félelmetes karakterének megalkotásához? Tényleg élnek köztünk hasonlóan megszállott emberek, és mindez megtörténhetne a való életben is? És egyáltalán: mitől lesz igazán hiteles és hatásos egy krimiregény?

Ezekről a kérdésekről – és még sok másról – beszélget a szerző, Szántó Dániel, Doszpot Péter egykori sztárnyomozó és a könyv szakmai hitelességéhez nagyban hozzájáruló dr. Petőfi Attila 2020. november 26-án 19 órakor az Alexandra Kiadó és az Ectopolis közös web-streaming előadásán.

Készen állsz egy egészen újszerű krimiélményre?

Jegyek kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában az alábbi linken: https://www.ticketportal.hu/event/Egy-krimiiro-vallomasa

Minden résztvevő, aki jegyet vált az előadásra, jogosulttá válik egy exkluzív kuponkódra, amelynek felhasználásával 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg az Egy pap vallomása című könyvet az Alexandra Kiadó oldalán.*

* Egy felhasználó csak egyszer használhatja a kuponkódot. Az 50% kedvezmény a könyv eredeti árából kerül levonásra, más kedvezményekkel nem összevonható. A kuponkedvezmény 2020. 10. 22. és 11. 26. között érvényes kizárólag a www.alexandrakiado.hu oldalon.

A helyszí­n részletei

Lurdy Mozi
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. (Földszint)

Jegyvásárlás

Kattints, és vedd meg ma a jegyed a Ticketportal országos hálózatából!

Ticketportal

Facebook esemény

Csatlakozz az előadás Facebook oldalához, hogy elsőként értesülj az új információkról!

Facebook esemény

Facebook közösség