Események

Jánoska és a Farkas

Időpont
2019. november 14., csütörtök, 19:00

Helyszí­n
Lurdy Mozi, Budapest

Előadó
Vámos Miklós

50 év az irodalom terepén bárkinek becsületére válna, akadnak azonban olyan kiválóságai a magyar kultúrtörténetnek, akik nem elégszenek meg ennyivel, attitűdjükkel, iránymutató magatartásukkal, értékteremtésre való törekvésükkel hatékonyan szélesítik ki saját kulturális tevékenységüket akár a színházművészet, a televíziós műsorkészítés, a filmek világa, vagy épp a legkülönbözőbb társadalmi szerepvállalások szegmenseire, olyan komplex életművet alkotva, melynek egyes epizódjai nem csupán olvasva, de egy előadás keretében is rendkívül érdekfeszítőek lehetnek.

Vajon elmesélhető-e egy férfi életének története úgy, hogy kizárólag szerelmi históriáit és nőügyeit taglaljuk? Mennyiben határoz meg minket a párválasztás, a hormonok, az ösztönök, érzelmek, érzelmi viharok, és csalódások sűrű hálója? Valóban sorsunk egyik legfontosabb, alapvető vonatkozása az, kihez fűznek életünk során igazán gyengéd szálak minket? Vajon kibogozható-e a férfi-nő kapcsolat időtlen egyenlete?

Vámos Miklós jövőre már 70. életévét tölti be, József Attila-díjas író, forgatókönyvíró, dramaturg, kiadóigazgató és televíziós műsorkészítő, műsorvezető, a XX. századi magyar kultúrtörténet egyik legtöbbre becsült, legsokoldalúbb alakja, akit külföldön legalább annyira tisztelnek, mint idehaza, és aki nagysikerű, Utazások Erotikában című regényének újbóli, felújított kiadása kerül most terítékre önálló estjének keretében szavain, egyéni látásmódján, és érdekfeszítő történetein keresztül.

Jegyek kaphatóak a Ticketportal országos hálózatában!

A helyszí­n részletei

Lurdy Mozi
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. (Földszint)

Jegyvásárlás

Kattints, és vedd meg ma a jegyed a Ticketportal országos hálózatából!

Ticketportal

Facebook esemény

Csatlakozz az előadás Facebook oldalához, hogy elsőként értesülj az új információkról!

Facebook esemény

Facebook közösség