• Kövess minket a Facebookon!
 • Kövess minket az Instagramon!
 • Kövess minket a YouTube-on!
Jim Carrey

Hírek

 • 2022. április 4. | Becsült olvasási idő: 1 perc

Jim Carrey visszavonul a színészettől

 • Megosztás Facebookon
 • Megosztás Twitteren
 • Megosztás e-mailben

Épp a minap adtunk hírt róla, hogy Bruce Willis, miután afáziával diagnosztizálták, visszavonul Hollywoodtól, és abbahagyja a színészkedést; gyakorlatilag vele azonos időben egy másik, közel negyven éve a szakmában mozgó világsztár is bejelentette visszavonulását.

Jim Carrey 39 év után felhagy a színészkedéssel. A gumiarcú színész az utóbbi tíz évben egyébként is ritkábban vállalt szerepeket, nemrég pedig az Acces Hollywoodnak nyilatkozva elmondta, hacsak nem kap valamilyen visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor nem kíván a továbbiakban filmekben szerepelni, dacára annak, hogy nemrég még a pletykák szerint igent mondott az Ace Ventura harmadik részére.

Ha az angyalok hoznak valami arany tintával írt forgatókönyvet, amely azt mondja nekem, hogy nagyon fontos lesz, hogy az emberek ezt lássák, lehet, hogy folytatom az utat, de most tartok egy kis szünetet. Nagyon szeretem a békés életem, nagyon szeretek képeket festeni vásznakra, és nagyon szeretem a spirituális életemet és úgy érzem – és ilyet nem nagyon fog másik hírességtől hallani, nagyjából soha –, de elég az, amim van. Eleget tettem. Elég vagyok.” – mondta Carrey.

Carrey utolsó filmje – legalábbis egyelőre – így a Sonic, a sündisznó második része lesz, mely hamarosan bemutatkozik a mozikban. Carrey 39 év alatt 59 filmben és sorozatban játszott nagyrészt főszerepeket, jobbára vígjátékokban, de olyan komolyabb hangvételű drámákban is kiválóan helytállt, mint az Ember a Holdon, a Truman-show, az Egy makulátlan elme örök ragyogása. A 2010-es évek nem alakultak túl jól a színész számára, egzisztenciális és magánéleti válságok sora váltogatta egymást az életében, barátnője öngyilkos lett, a nő szülei gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták a színészt, ráadásul ő maga is egyre inkább elvonult a filmezéstől, hogy a festészetnek éljen, képeivel és kósza nyilatkozataival pedig rendre megbotránkoztatta a sajtót, 2020-ban pedig első regénye is megjelent.

Kapcsolódó cikkek

Bezárt az Ectopolis Magazin!

4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

Wednesday, a sorozat /Forrás: https://www.euronews.com/culture/2022/11/30/wednesday-beats-stranger-things-to-become-netflixs-biggest-english-language-show/

Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

A rémesen vicces Addams-feldolgozás

Legendás állatok. 3. /Forrás: https://www.digitalspy.com/movies/a675773/fantastic-beasts-3-4-5-release-date-cast-plot-news-trailer/

Lesz-e folytatása a Legendás állatok és megfigyelésük-sorozatnak?

A Warner döntése értelmében nem annyira biztos.

  Hírlevél feliratkozás

  Itt akarsz Te is lépdelni Ectopolis utcáin?
  Tartsd velünk a lépést, és iratkozz fel a város hírlevelére!

  Az Adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.

  Kiemelt téma

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  Legutóbbi cikkek

  • 2023. március 10.

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  • 2023. január 5.

  A csütörtöki nyomozóklub és az eltűnt hulla rejtélye – Könyvkritika

  A csütörtöki nyomozóklub eltűnt tévés személyiség után kutat

  • 2023. január 5.

  Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

  A rémesen vicces Addams-feldolgozás

  • 2023. január 5.

  Irene Vallejo szerint a jövő útjai a múltba vezetnek – Könyvkritika

  Irene Vallejo Papirusza átjárókat úgy nyit átjárókat a történelemben, hogy egy pillanatra sem válik labirintussá.

  • 2023. január 5.

  Fontos vagyok, tehát vagyok, avagy a kreatív írás művészete – Könyvkritika

  Végre Egri Lajos oktatói életművének második, utolsó felvonása is olvasható magyarul: A kreatív írás művészete rövid szakmai összefoglaló, egyúttal a Drámaírás művészetének továbbgondolása.