• Kövess minket a Facebookon!
 • Kövess minket az Instagramon!
 • Kövess minket a YouTube-on!

Hírek

 • 2022. február 10. | Becsült olvasási idő: 1 perc

Liam Neeson lehet a Csupasz pisztoly remake főszereplője

 • Megosztás Facebookon
 • Megosztás Twitteren
 • Megosztás e-mailben

Ugyan évek óta pletykaszinten terjengett Hollywoodban, hogy remake készülhet a 80-as végének, és a 90-es évek elejének egyik legnépszerűbb vígjátékából, most úgy fest, hogy a produkció megtalálta a főszereplőjét is, noha még ő maga sem biztos benne, hogy ez jó ötlet.

Liam Neeson a minap egy interjúban beszélt arról, hogy a Paramount és a Family Guy sorozatért, valamint a Ted-filmekért felelős Seth McFarlane megkeresték, hogy játssza el a Csupasz pisztoly remake-jének főszerepét. A színész az indiewire.com által idézett interjúban úgy fogalmazott: „Vagy véget vet a karrieremnek, vagy egészen más irányba tereli. Őszintén szólva nem tudom.” Neeson korábban többször is elmondta már, hogy szeretné felfüggeszteni az akciófilmek gyártását, annál is inkább, mert lassan 70 éves lesz, és nem hiteles a szerepben.

„Az akciófilmes karrierem a végéhez közeledik. A közönség nem hülye, látják, hogy öregszem, tehát valamikor abbahagyom majd, pedig nekem ez szerelem. Ugyanakkor nemrég felvettünk egy jelenetet, ahol egy fiatal színésszel bunyóztam. A felvétel után megkérdeztem, hány éves. Azt felelte, huszonöt. Mondom, annyi vagy, mint a legidősebb fiam.” A színészt kérdezték egyébként arról is, várható-e, hogy feltűnik egy szuperhősfilmben, amire kategorikusan nemmel válaszol: „Nincs kedvem minden nap hajnali háromra menni az edzőterembe, hogy valahogy kinézzek, aztán meg felvegyek egy köpenyt, rá egy tépőzáras öltönnyel.”

Az első Csupasz pisztoly film 1988-ban mutatkozott be a mozikban Leslie Nielsen főszereplésével, lényegében az 1982-ben mindössze hat epizódot megélt Nagyon különleges ügyosztály széria egész estés változataként. Frank Drebin hadnagy később visszatért 1991-ben és 1994-ben a második és harmadik részben, és tulajdonképpen ezzel indult el igazán Nielsen komikusi pályája (persze, ne feledkezzünk el az Airplane-ről), pedig már az első rész forgatásakor is túl volt a 60-on. Nielsenről halálának 10. évfordulóján írtunk portrét, melyet ITT megtalálsz.

Kapcsolódó cikkek

Bezárt az Ectopolis Magazin!

4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

Wednesday, a sorozat /Forrás: https://www.euronews.com/culture/2022/11/30/wednesday-beats-stranger-things-to-become-netflixs-biggest-english-language-show/

Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

A rémesen vicces Addams-feldolgozás

Legendás állatok. 3. /Forrás: https://www.digitalspy.com/movies/a675773/fantastic-beasts-3-4-5-release-date-cast-plot-news-trailer/

Lesz-e folytatása a Legendás állatok és megfigyelésük-sorozatnak?

A Warner döntése értelmében nem annyira biztos.

  Hírlevél feliratkozás

  Itt akarsz Te is lépdelni Ectopolis utcáin?
  Tartsd velünk a lépést, és iratkozz fel a város hírlevelére!

  Az Adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.

  Kiemelt téma

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  Legutóbbi cikkek

  • 2023. március 10.

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  • 2023. január 5.

  A csütörtöki nyomozóklub és az eltűnt hulla rejtélye – Könyvkritika

  A csütörtöki nyomozóklub eltűnt tévés személyiség után kutat

  • 2023. január 5.

  Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

  A rémesen vicces Addams-feldolgozás

  • 2023. január 5.

  Irene Vallejo szerint a jövő útjai a múltba vezetnek – Könyvkritika

  Irene Vallejo Papirusza átjárókat úgy nyit átjárókat a történelemben, hogy egy pillanatra sem válik labirintussá.

  • 2023. január 5.

  Fontos vagyok, tehát vagyok, avagy a kreatív írás művészete – Könyvkritika

  Végre Egri Lajos oktatói életművének második, utolsó felvonása is olvasható magyarul: A kreatív írás művészete rövid szakmai összefoglaló, egyúttal a Drámaírás művészetének továbbgondolása.