• Kövess minket a Facebookon!
 • Kövess minket az Instagramon!
 • Kövess minket a YouTube-on!

Hírek

 • 2022. június 2. | Becsült olvasási idő: 1 perc

Michael Jordan még nem áll készen rá, hogy Idris Elba filmet készítsen róla

 • Megosztás Facebookon
 • Megosztás Twitteren
 • Megosztás e-mailben

Idris Elba átmenetileg visszavonult a színészettől, hogy másik szerelmének, a zenének éljen, de azért néha-néha részt vett különböző beszélgetéseken, melyeken főleg hollywoodi karrierje a téma, ennek kapcsán egy érdekes epizódot elevenített fel nemrég.

Elba a Sneaker Shopping című podcast vendégeként elevenítette fel annak történetét, miként kereste meg kedvenc sportolóját, hogy filmet készítsen az életéről. Elba kosarat kapott a hatszoros NBA-bajnok legendától, Michael Jordantől, aki állítólag azzal hárította el a hízelgő megkeresést, hogy még nem áll készen arra, hogy viszontlássa magát ilyen formában a vásznon. Elba erősködött, hogy ez esetben nem a sportolói, hanem az üzletemberi karrierre fókuszálna, de Jordan hajthatatlan volt.

Elba mindenesetre továbbra sem tett le az ötletről és reménykedik, hogy Jordan „még nem áll készen erre” kijelentése azt is magában foglalja, hogy esetleg a projekt a későbbiekben mégis megvalósulhat. Elba mostanság igen elfoglalt egyébként is, tavaly több kötetre szóló szerződést kötött a HarperCollins kiadóval, melynek keretében az elkövetkező években főleg a lánya által inspirált történetekből írótársával, Robyn Charterisszel közösen adnak majd ki több ifjúsági regényt.

Jordanről kétségtelenül lenne, mit mesélni, hisz még felsorolni is nehéz mindazt, amit pályafutása során elért: nyert 6 bajnoki címet, mind a 6 alkalommal őt választották a döntő legjobb játékosának, az 1998-as fináléban az utolsó másodpercekben dobott győztes kosara azóta is a sport egyik legszebb pillanata. Mindezen kívül 5-szörös MVP, 14-szeres All-Star, az NBA történetének valaha volt egyik legjobb pontdobója, 11-szeres pontkirály, és nem mellesleg 2-szeres olimpiai bajnok. Háromszor vonult vissza, de kétszer visszatért, végül 2003-ban végleg felhagyott az aktív játékkal. 2009-ben beválasztották a sportág Hall of Fame csarnokába, beiktatásán jelen voltak egykori chicagói csapattársai és edzője is. Tény ugyanakkor, hogy a Netflix óriási sikert aratott dokumentumsorozata, a The Last Dance olyan aprólékosan mesélt Jordanről, hogy nem biztos, hogy indokolt még egy életrajzi film.

Kapcsolódó cikkek

Bezárt az Ectopolis Magazin!

4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

Wednesday, a sorozat /Forrás: https://www.euronews.com/culture/2022/11/30/wednesday-beats-stranger-things-to-become-netflixs-biggest-english-language-show/

Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

A rémesen vicces Addams-feldolgozás

Legendás állatok. 3. /Forrás: https://www.digitalspy.com/movies/a675773/fantastic-beasts-3-4-5-release-date-cast-plot-news-trailer/

Lesz-e folytatása a Legendás állatok és megfigyelésük-sorozatnak?

A Warner döntése értelmében nem annyira biztos.

  Hírlevél feliratkozás

  Itt akarsz Te is lépdelni Ectopolis utcáin?
  Tartsd velünk a lépést, és iratkozz fel a város hírlevelére!

  Az Adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.

  Kiemelt téma

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  Legutóbbi cikkek

  • 2023. március 10.

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  • 2023. január 5.

  A csütörtöki nyomozóklub és az eltűnt hulla rejtélye – Könyvkritika

  A csütörtöki nyomozóklub eltűnt tévés személyiség után kutat

  • 2023. január 5.

  Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

  A rémesen vicces Addams-feldolgozás

  • 2023. január 5.

  Irene Vallejo szerint a jövő útjai a múltba vezetnek – Könyvkritika

  Irene Vallejo Papirusza átjárókat úgy nyit átjárókat a történelemben, hogy egy pillanatra sem válik labirintussá.

  • 2023. január 5.

  Fontos vagyok, tehát vagyok, avagy a kreatív írás művészete – Könyvkritika

  Végre Egri Lajos oktatói életművének második, utolsó felvonása is olvasható magyarul: A kreatív írás művészete rövid szakmai összefoglaló, egyúttal a Drámaírás művészetének továbbgondolása.