• Kövess minket a Facebookon!
 • Kövess minket az Instagramon!
 • Kövess minket a YouTube-on!

Hírek

 • 2022. március 23. | Becsült olvasási idő: 1 perc

Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmy-t a Királyról szóló életrajzi sorozatban

 • Megosztás Facebookon
 • Megosztás Twitteren
 • Megosztás e-mailben

Azt az RTL Klub már tavaly novemberben bejelentette, hogy életrajzi sorozatban dolgozza fel az immáron 21 évvel ezelőtt tragikus körülmények közt elhunyt énekes, Zámbó Jimmy életét, most azonban az is kiderült, ki alakítja majd a címszerepet, és bár a színészválasztás elsőre meglehetősen furcsának tűnik, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

Nagy Ervin bújik Zámbó Jimmy bőrébe az énekes életéről készülő, 10 részes életrajzi szériában.Lassan már megdobál a családom, mert a dallamtapadás miatt egész nap a slágereit dúdolom. Minden nap meghallgatom egy lemezét” – nyilatkozta a színész a Blikknek, majd úgy folytatta: „Azt hiszem, nem túlzás azt mondani, ő volt a magyar Elvis Presley, hiszen a népszerűségét tekintve, és azt, hogy a legszélesebb réteget tudta itthon megszólítani, abszolút hozzá hasonlítható”. Nagy Ervin beszélt arról is, hogy elsőre talán furcsának hat az ő kiválasztása Zámbó Jimmy szerepére: „nem a popsztárt vagy az ikont akarom alakítani, hanem az embert. Azt gondolom, néhány rész után már a nézők is elvonatkoztatnak attól, hogy mennyire hasonlítok rá”.

Beszélt arról is, hogy a Zámbó család kölcsönadott néhány ruhát neki, amiről Nagy azt mondta: „Hidegrázós volt, amikor felpróbáltam, és tökéletesen passzoltak rám a darabok, egy centivel sem volt se nagyobb, se kisebb, mindenhol passzolt. Az egy nagyon meghatározó pillanat volt.” A a Jászai Mari-díjas színész szerint ő Jimmy karrierje alatt inkább a Guns N’ Roses, illetve a Kispál és a Borz zenéjéért volt oda, de szakmai kihívásként tekint a felkérésre.

Kolosi Péter, az RTL Klub igazgatója tavaly arról beszélt, hogy a produkciót még 2022-ben szeretnék bemutatni, leginkább azért, mert ez is egyfajta megünneplése lenne a csatorna 25. születésnapjának, de a bemutató dátuma, és a mellékszerepet alakító színészek kiléte egyelőre nem ismert, mindössze annyit tudni, hogy a forgatás hamarosan elrajtol, a széria pedig egyszerűen A király munkacímen fut. Zámbó Jimmy kétségtelenül a magyar popszakma egyik legsikeresebb énekese volt, saját, otthonában tartott fegyverével 2001. január 1-én hajnalban főbe lőtte magát, életét a Honvéd Kórház sebészei már nem tudták megmenteni.

Kapcsolódó cikkek

Andor / Disney+ / forrás: https://en.as.com/

A Zsiványos nevű űrkalóz, és mindaz, amit nem akartál tudni a lázadásról – Sorozatkritika

A Star Wars: Andor előzménysorozata a Zsivány egyes előzményfilmnek, és nem biztos, hogy indokolt volt a Disney-nek ennyire a távolba révednie.

/Forrás: oregiskola.hu/

Amikor a Föld szilánkokra szakadt – Christelle Dabos Tükörvilág-sorozata

A francia Harry Potter szériája magyarul is teljes.

A sztoikus és a lázadó, avagy a Windsor-nővérek története – Könyvkritika

II. Erzsébet halálával véget ért egy korszak. A világ figyelme a királyi családra szegeződik, mindenki az új uralkodó, III. Károly…

  Hírlevél feliratkozás

  Itt akarsz Te is lépdelni Ectopolis utcáin?
  Tartsd velünk a lépést, és iratkozz fel a város hírlevelére!

  Az Adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.

  Kiemelt téma

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  Legutóbbi cikkek

  • 2023. március 10.

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  • 2023. január 5.

  A csütörtöki nyomozóklub és az eltűnt hulla rejtélye – Könyvkritika

  A csütörtöki nyomozóklub eltűnt tévés személyiség után kutat

  • 2023. január 5.

  Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

  A rémesen vicces Addams-feldolgozás

  • 2023. január 5.

  Irene Vallejo szerint a jövő útjai a múltba vezetnek – Könyvkritika

  Irene Vallejo Papirusza átjárókat úgy nyit átjárókat a történelemben, hogy egy pillanatra sem válik labirintussá.

  • 2023. január 5.

  Fontos vagyok, tehát vagyok, avagy a kreatív írás művészete – Könyvkritika

  Végre Egri Lajos oktatói életművének második, utolsó felvonása is olvasható magyarul: A kreatív írás művészete rövid szakmai összefoglaló, egyúttal a Drámaírás művészetének továbbgondolása.