• Kövess minket a Facebookon!
 • Kövess minket az Instagramon!
 • Kövess minket a YouTube-on!

Hírek

Rajongók dönthetik el, elkészül-e a Robin Williams-életrajzi film

 • Megosztás Facebookon
 • Megosztás Twitteren
 • Megosztás e-mailben

Néhány éve már pedzegetik hollywoodi körökben, hogy életrajzi film készülne az Oscar-díjas nevettetőről, Robin Williams-ről, ám a projekt egyelőre nem kapott zöld utat. Most azonban a főszerepet alakító Jamie Costa, és a rendező Jake Lewis összerakott egy pár perces kisfilmet afféle ízelítőként, ami ha elég népszerűségre tesz szert, talán egyszer egész estés verzióvá bővítve is láthatjuk majd.

ROBIN Test Footage Scene címmel érkezett meg az az 5 perces kisfilm, melyben azt láthatjuk, ahogy Jamie Costa elképesztő hitelességgel és átéléssel kelt életre Robin Williams-t. A jelenet azt örökíti meg, mikor Williams az Egy úr az űrből forgatásán megtudja a hírt, hogy jóbarátja, John Belushi drogtúladagolásban meghalt mindössze 33 évesen. Egyelőre a Robin munkacímen futó projekt teljes megvalósulását egyik stúdió vagy forgalmazó sem jelentette be, de miután a videó az első két napban nyolcszázezernél is több megtekintést ért el, reménykedhetünk benne, hogy a számok lökést adnak majd a film elkészültének.

Jamie Costa-t számos rajongói filmben láthattuk már, nagyszerű beleéléssel keltette életre Han Solo-t, Marty McFly-t, vagy épp Obi-Wan Kenobit is, Robin Williams-ként pedig egészen meggyőző, így csak drukkolni tudunk érte, hogy a film végül zöld utat kapjon. Idén már egyébként 7 éve múlt, hogy Robin Williams elhatalmasodó betegsége miatt 2014 nyarán önkezével véget vetett az életének. Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas színész 63 éves volt, utolsó filmje 2015-ben került a mozikba, a Megtehetek bármit című animációs filmben Dennis, a kutya szinkronhangját adta.

Williams óriási űrt hagyott maga után, egész Hollywood gyászolta, hiszen kétségtelenül az álomgyár egyik legsokoldalúbb, jó értelemben vett művésze volt, aki gyűlölte a skatulyákat, és aki ugyanúgy megállta a helyét sorozatgyilkosként, mint rádióbemondóként, tanárként, pszichológusként, vagy épp Theodore Rooseveltként egy viaszló nyergében. Nekünk is nagy kedvencünk volt, születésének 70. évfordulójára csokorba is gyűjtöttük tőle 9 kedvenc filmünket, mely listát ITT értek el.

Kapcsolódó cikkek

Bezárt az Ectopolis Magazin!

4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

Wednesday, a sorozat /Forrás: https://www.euronews.com/culture/2022/11/30/wednesday-beats-stranger-things-to-become-netflixs-biggest-english-language-show/

Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

A rémesen vicces Addams-feldolgozás

Legendás állatok. 3. /Forrás: https://www.digitalspy.com/movies/a675773/fantastic-beasts-3-4-5-release-date-cast-plot-news-trailer/

Lesz-e folytatása a Legendás állatok és megfigyelésük-sorozatnak?

A Warner döntése értelmében nem annyira biztos.

  Hírlevél feliratkozás

  Itt akarsz Te is lépdelni Ectopolis utcáin?
  Tartsd velünk a lépést, és iratkozz fel a város hírlevelére!

  Az Adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.

  Kiemelt téma

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  Legutóbbi cikkek

  • 2023. március 10.

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  • 2023. január 5.

  A csütörtöki nyomozóklub és az eltűnt hulla rejtélye – Könyvkritika

  A csütörtöki nyomozóklub eltűnt tévés személyiség után kutat

  • 2023. január 5.

  Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

  A rémesen vicces Addams-feldolgozás

  • 2023. január 5.

  Irene Vallejo szerint a jövő útjai a múltba vezetnek – Könyvkritika

  Irene Vallejo Papirusza átjárókat úgy nyit átjárókat a történelemben, hogy egy pillanatra sem válik labirintussá.

  • 2023. január 5.

  Fontos vagyok, tehát vagyok, avagy a kreatív írás művészete – Könyvkritika

  Végre Egri Lajos oktatói életművének második, utolsó felvonása is olvasható magyarul: A kreatív írás művészete rövid szakmai összefoglaló, egyúttal a Drámaírás művészetének továbbgondolása.