• Kövess minket a Facebookon!
 • Kövess minket az Instagramon!
 • Kövess minket a YouTube-on!

Hírek

Saját kézikamerás felvételeiből készült dokumentumfilm Val Kilmer életéről

 • Megosztás Facebookon
 • Megosztás Twitteren
 • Megosztás e-mailben

Nem meglepő, ha egy hollywoodi sztárról egész estés dokumentumfilm készül, az már annál inkább, ha mindez olyan felvételekből áll össze, melyek több évtized hiteles dokumentációi, és melyeket maga a film alanya készített, márpedig hamarosan éppen egy ilyet tekinthetünk majd meg a 80-as évek végének, és a 90-es évek elejének egyik legfelkapottabb sztárjáról.

Augusztus 6-án az Amazon Prime-ra érkezik majd a Val című dokumentumfilm Val Kilmer életéről, melynek különlegességét az adja, hogy a színész saját kézikamerás felvételeiből áll majd össze. Kilmer ugyanis, aki a 80-as évek végén, és a 90-es évek elején Hollywood egyik legnagyobb ígéretének számított, még a forgatási szünetekben is egy kézikamerával folyamatosan dokumentálta saját életét, mellyel nem egyszer az őrületbe kergette a stábot. Kilmerről többek közt emiatt is hamar elterjedt, hogy meglehetősen nehéz természetű, és nem könnyű együtt dolgozni vele, talán ez is eredményezhette, hogy a 2000-es évektől már elkerülték a komolyabb szerepek.

Kilmer az utóbbi években ritkán tűnt fel nem csupán a vásznon, de még nyilvános helyen is, szervezetét ugyanis torokrák támadta meg, és csak évekig tartó kezelések, és műtétek sora szükségeltetett ahhoz, hogy orvosai 2019 végén gyógyultnak nyilváníthassák. Azóta kisebb szerepekben újra látni – önmagaként tűnt fel például Kevin Smith Jay és Néma Bob Reboot-jában is – de a komoly visszatérésre majd a Top Gun: Maverick-ben kerülhet sor, ahol ismét belebújik Tom Kazanski hadnagy, azaz Iceman bőrébe Tom Cruise oldalán. 

Kilmer idén tölti majd be a 62. évét, a 90-es években olyan nagy sikerű filmekben tűnt fel, mint a Tiszta románc, a Ragadozók Michael Douglas-szel, a Szemtől szemben, ahol Al Pacino és Robert de Niro partnere volt, a Tombstone – A halott város, ahol Kurt Russell mellett Doc Hollyday bőrébe bújt, és persze nem feledkezhetünk meg róla, milyen zseniálisan keltette életre Jim Morrisont Oliver Stone The Doors című filmjében, 1995-ben pedig a Mindörökké Batman-ben ő bújt a denevérjelmezbe is.

Kapcsolódó cikkek

Bezárt az Ectopolis Magazin!

4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

Wednesday, a sorozat /Forrás: https://www.euronews.com/culture/2022/11/30/wednesday-beats-stranger-things-to-become-netflixs-biggest-english-language-show/

Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

A rémesen vicces Addams-feldolgozás

Legendás állatok. 3. /Forrás: https://www.digitalspy.com/movies/a675773/fantastic-beasts-3-4-5-release-date-cast-plot-news-trailer/

Lesz-e folytatása a Legendás állatok és megfigyelésük-sorozatnak?

A Warner döntése értelmében nem annyira biztos.

  Hírlevél feliratkozás

  Itt akarsz Te is lépdelni Ectopolis utcáin?
  Tartsd velünk a lépést, és iratkozz fel a város hírlevelére!

  Az Adatkezelési tájékoztatóban leírt feltételeket elfogadom.

  Kiemelt téma

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  Legutóbbi cikkek

  • 2023. március 10.

  Bezárt az Ectopolis Magazin!

  4,5 év működés után az oldal nem frissül tovább.

  • 2023. január 5.

  A csütörtöki nyomozóklub és az eltűnt hulla rejtélye – Könyvkritika

  A csütörtöki nyomozóklub eltűnt tévés személyiség után kutat

  • 2023. január 5.

  Haláli hullák szerdája – Wednesday – Sorozatkritika

  A rémesen vicces Addams-feldolgozás

  • 2023. január 5.

  Irene Vallejo szerint a jövő útjai a múltba vezetnek – Könyvkritika

  Irene Vallejo Papirusza átjárókat úgy nyit átjárókat a történelemben, hogy egy pillanatra sem válik labirintussá.

  • 2023. január 5.

  Fontos vagyok, tehát vagyok, avagy a kreatív írás művészete – Könyvkritika

  Végre Egri Lajos oktatói életművének második, utolsó felvonása is olvasható magyarul: A kreatív írás művészete rövid szakmai összefoglaló, egyúttal a Drámaírás művészetének továbbgondolása.